Shopping Awards XS 2017

Verloren, maar toch ook gewonnen

Shopping Awards XS 2017
13 april 2017 Redable

In februari hebben wij iedereen gevraagd om op ons te stemmen voor de Shopping Awards XS, voorheen Thuiswinkel Awards. Helaas hebben we verloren bij de uitreiking, maar eigenijk toch ook weer gewonnen. Doordat wij minder stemmen hebben gekregen dan de winnaar, kregen wij een afwaardering die bepalend was voor de eindscore. 

Wij kunnen met veel trots vertellen, dat we als tweede zijn geëindigd met een dikke 9.3 als eindscore. Misschien is wel het mooiste cijfer dat 100% ons aanbeveelt! Een geweldige prestatie waar we buitengewoon trots op zijn. Hiervoor willen wij iedereen bedanken die op ons gestemd heeft. Wij vinden het geweldig dat we onze klanten iedere dag weer kunnen verblijden.

Redable was genomineerd voor de Shopping Awards XS 2017 in de categorie Computer, Hard & Software. Om alle webwinkels een gelijke kans te geven op het winnen van één van de Publieksprijzen heeft de Stichting Shopping Awards een splitsing gemaakt op basis van omzet. Bedrijven die in 2016 maximaal € 4 miljoen hebben omgezet, vielen tijdens de Shopping Awards 2017 in de categorie Publieksprijzen XS 2017.

De winnaars van de Shopping Awards Publieksprijzen XS zijn bepaald door middel van een onafhankelijk onderzoek onder consumenten. Consumenten hebben hun favoriete webwinkel beoordeeld door deel te nemen aan het onderzoek dat via het reviewsysteem van KiyOh is uitgevoerd.

Sfeerimpressie

Hieronder een kleine sfeerimpressie van de Shopping Awards uitreiking.