Ockel Sirius A (Pro)

Mini computer van Nederlandse bodem.

Ockel Sirius A (Pro)
25 juni 2018 Redable
Ockel Sirius A

Maak kennis met Ockel; een Nederlands bedrijf die sinds 2015 mini PC’s met de kracht van een desktop PC maken. Dit kleine kastje heeft de afmetingen van een smartphone, maar bevat een volledig op Windows 10-gebaseerd systeem. 

’s Werelds meest veelzijdige mini PC

Een apparaat net zo klein als een externe harde schijf of een smartphone, maar met dezelfde kracht als een desktop PC. Gebruik het thuis, op kantoor of in een hotelkamer, alles wat je nodig hebt is een scherm en een computermuis of toetsenbord. De mini PC’s van Ockel zijn de ultieme PC’s die in je broekzak past voor IT-experts, technici, reparateurs, reizigers, studenten en Netflix liefhebbers.

Ockel Sirius A

Met de nieuwste Ockel Sirius A (Pro) heb je een unieke mobiele PC in handen die is uitgerust met een volledige Windows 10 Home- of Pro-versie, krachtige hardwarecomponenten, een 6-inch touchscreen en batterij. De Ockel Sirius A combineert de connectiviteit en functionaliteit die je graag wilt en nodig hebt wanneer je een computer gebruikt met de draagbaarheid die je van de hedendaagse technologie verwacht.

Bekijk de Sirius A >

Sirius A Venus Gold

Uitgerust met een volledige versie van Windows 10 (64-bits Home of Pro), een Intel Atom x7-Z8750-processor, tot 8 GB RAM en 128 GB aan flash-opslag krijg je de kracht die je wilt. Gecombineerd met een groot aantal bekabelde en draadloze opties om randapparatuur zoals een computermuis, toetsenbord of externe harde schijf aan te sluiten, creëer je een comfortabele en complete desktopervaring binnen enkele seconden.

Bekijk de Sirius A Pro >


334 gram

licht van gewicht

6 inch

past zo in je broekzak


Ockel Sirius A

100% geruisloos

De krachtige hardware van de Sirius A genereert warmte, welke niet te koelen is met passive koeling. Om dit te ondervangen, is de opvallende aluminium behuizing gecreëerd. Het unieke ontwerp, wat gebaseerd is op de sterrenconstellatie Canis Major, doet dienst als koellichaam en maakt daarmee een interne ventilator overbodig. Zo werk je in 100% stilte met een ultra-laag energieverbruik.

Bijzonder klein

Door zijn compacte formaat kun je bijna niet geloven dat je een volledige Windows 10 desktop pc bij je draagt. De ingebouwde batterij en full HD touchscreen zorgen ervoor dat je altijd en overal bij je bestanden en toepassingen kunt, en garandeert een volmaakte Windows 10 desktop ervaring, waar je ook bent. De ingebouwde 3.5000 mAh batterij geeft je voldoende capaciteit om je Sirius A onderweg te gebruiken, tot wel 4 uur lang.

Sirius A Toughglass

Sirius A Tempered Glass

De Ockel Sirius A (Pro) Tempered Glass is gemaakt van de beste kwaliteit van Japanse Asahi glas ontwikkeld door Avanca®. Deze dunne glasplaat van 0.33 mm beschermt gemakkelijk je scherm voor krassen en voorkomt schermbreuk als gevolg van valschade. Het speciale geharde glas zorgt voor volledig kleurbehoud van het scherm en de aanraakgevoeligheid.

Bestel nu >

Sirius A Hoesje

De Ockel Sirius A (Pro) Case is gemaakt van dun PU-leer, wat ervoor zorgt dat je Ockel Sirius A (Pro) volledig beschermd wordt. Deze hoes zorgt ervoor dat je nog alle knoppen, poorten en andere functies kunt blijven gebruiken van je Ockel apparaat. De hoes maakt gebruik van een speciale plakstrip om op de Ockel Sirius A (Pro) te bevestigen. De plakstrip is herbruikbaar, wasbaar en laat geen lijmresten achter op je apparaat. Deze hoes kan op meerdere posities worden gebruikt voor optimaal comfort.

Bestel nu >

Sirius A Case

Kies de computer die het beste bij je past

De computers van Ockel zijn in verschillende modellen verkrijgbaar. Allemaal zo groot als een externe hardeschijf of een smartphone.

Advies van Redable

Heb je nog vragen over de nieuwe Ockel Sirius A (Pro)? Of heb je hulp nodig bij het vinden van het model dat het best bij jou past? Onze specialisten staan voor je klaar om je te voorzien van het beste advies. Neem gerust contact met op met onze klantenservice.