Lenovo ThinkSmart Hub 500

De slimmere manier van samenwerking.

Lenovo ThinkSmart Hub 500
18 april 2018 Redable

Ontdek de ThinkSmart Hub 500. Dit gebruiksvriendelijke, eenvoudig te installeren speciale all-in-one Skype Room Systeem is de sleutel tot efficiënter vergaderen. Begin altijd op tijd met maar één vingertik. Hoor luid en duidelijk wat iedereen te zeggen heeft. En zie welk verschil dit maakt voor de productiviteit – en de bedrijfsresultaten.

Omdat voor iedereen tijd waardevol is

Vergaderingen zijn ook zonder dat je moet proberen de technologie naar behoren te laten werken al tijdrovend genoeg. Gelukkig kun je met de ThinkSmart Hub 500 dure vertragingen voorkomen (de gemiddelde vertraging is ongeveer 10 minuten). Omdat audio en video al verbonden zijn, kun je met één druk op de knop iedereen direct laten meedoen.

Een betere manier voor teams om samen te werken

Een belangrijk voordeel van de Hub 500 is het opvallende ontspiegelde, vlekbestendige beeldscherm. Dankzij de 360°-draaibaarheid kan iedereen binnen armlengte direct de controle nemen of geven, waardoor vergaderingen vlotter – en eerlijker – kunnen verlopen. Er is ook een led-ring in drie kleuren zodat iedereen in de ruimte de status van het gesprek kan zien.

Of je nu de gastheer of-vrouw bent, een deelnemer of de technicus van de vergadering, de Hub 500 maakt het leven makkelijker. Hij is ontworpen voor kleine tot middelgrote vergaderruimten en verkrijgbaar in ongeveer 180 landen. Op die manier zal iedereen in je organisatie bekend zijn met het systeem, waar je bedrijf ze ook naartoe stuurt.


i5-7500T

7e-generatie Intel® Core™-processor

Full HD

11.6″ LED beelscherm


De Lenovo ThinkSmart Hub 500

De nieuwe Lenovo ThinkSmart Hub 500 wordt standaard zeer compleet geleverd, met goede performance en geschikt voor elke vergaderruimte. Zo kun je direct aan de slag met dit speciale all-in-one Skype Room Systems-apparaat, met maar één vingertik.

Lenovo ThinkSmart Hub 500 – Zwart

  • 11.6″ Full HD aanraakscherm
  • Intel Core i5-7e processor
  • 8 GB RAM-geheugen
  • 128 GB SSD opslagcapaciteit
  • Windows 10 IoT Enterprise

Bestel nu

Advies van Redable

Heb je nog vragen over de nieuwe Lenovo ThinkSmart Hub 500? Of heb je hulp nodig bij het vinden van het model dat het best bij jou past? Onze specialisten staan voor je klaar om je te voorzien van het beste advies. Neem gerust contact met op met onze klantenservice.