Lenovo bundel promotie's

Alleen in de maand juli

Lenovo bundel promotie’s Juli
1 juli 2017 Redable

In samenwerking met Lenovo bieden wij in de maand juli bijzondere bundel acties! Zo ontvang je bijvoorbeeld een monitor ter waarde van € 289,- volledig gratis bij de aanschaf van een Lenovo ThinkStation. De betreffende actie modellen worden hieronder verder uitgelicht.

Lenovo ThinkStation P310

De ThinkStation P310 biedt ongeëvenaarde eenvoud van gebruik. Van gereedschapsloze toegang tot geïntegreerde handvatten, van modulair ontwerp tot een breed aanbod configuraties ondersteund door Flex-functies: de P310 presteert optimaal en kan volledig worden opgeschaald.

Lenovo ThinkPad P51

De ThinkPad P51 vindt het begrip vermogen opnieuw uit. Intel®-processors van de nieuwste generatie, optionele X-Rite® PANTONE®-kleurkalibratie, duurzaamheidstest volgens militaire specificaties, bliksemsnelle verbindingen en ongeëvenaarde opslag en geheugen maken van dit werkstation de beste pc om je werk gedaan te krijgen.

Lenovo Desktop WorkStation-ThinkStation P410

Lenovo ThinkStation P410

De ThinkStation P410 biedt meer kernen en geheugencapaciteit dan andere werkstations in hetzelfde segment en levert daarmee veel prestaties voor zijn geld. Het is een mainstream werkstation voor een instapprijs.


i7/E3/E5

Intel® Core™ of Xeon® processor

Windows 10 Pro

voor de echte krachtpatsers


Lenovo ThinkStation P310

€100,- korting

Koop de Lenovo ThinkStation P310 in de maand juli met € 100,- korting. Deze korting is reeds verwerkt in de prijs.

Lenovo ThinkVision P24q

Gratis monitor

Bij aanschaf van de ThinkStation P410 ontvangt je de ThinkVision P24q ter waarde van € 289,- helemaal gratis!

Lenovo ThinkPad Workstation Dock

Dock met 50% korting

Als je een Lenovo ThinkPad P51 koopt ontvang je maar liefst 50% korting op de bijpassende Lenovo ThinkPad Workstation Dock.

Advies van Redable

Heb je nog vragen over deze bundel acties? Of heb je hulp nodig bij het vinden van het model dat het best bij jou past? Onze specialisten staan voor je klaar om je te voorzien van het beste advies. Neem gerust contact met op met onze klantenservice.