HP Pavilion x360

Geniet van de vrijheid met deze 2-in-1 van HP

HP Pavilion x360
15 februari 2017 Redable
HP Pavilion x360

Een van de nieuwste 2-in-1 laptops van HP is de HP Pavilion x360. Deze laptop geeft je alle vrijheid op computergebied en om dit te bieden beschikt die over onder meer over een volledig draaibaar scherm. Met dit scherm kan je hem altijd in de voor jou meest geschikte positie zetten. Lees er alles over in dit blog.

Oneindige mogelijkheden

Het draaibare scherm is inmiddels niet meer iets nieuws op de markt, maar het is en blijft wel een uitstekend idee waarmee het gebruiksgemak verhoogd wordt. Door dit draaibare scherm heb je de mogelijkheid om de laptop ook te gebruiken als tablet. Los van de laptop en tablet modus zijn er ook nog de tent- en presentatiemodus. Door deze mogelijkheden kan je hem altijd gebruiken op de manier die het best bij jou of bij de situatie past.

Innovatief op alle vlakken

Met een gewicht van nog geen 1,4 kg is dit de dunste HP Pavilion x360 ooit gemaakt. Verder is hij slechts 20 mm hoog wat hem tot wel 14% dunner maakt dan zijn voorganger. Het is een lichte en dunne laptop die gemakkelijk overal mee naartoe is te nemen.

Met deze laptop hoef je nooit meer je oplaadkabels mee te nemen. Dit komt doordat hij je de dag doorbrengt met de enorme accucapaciteit van wel 9 uur. Dit ondanks het kristalheldere Full HD IPS touchscreen. Verder beschikt de laptop over een krachtig en rijk geluid. Dit komt doordat HP samen met de experts van Bang & Olufsen de audiospeakers heeft ontworpen.

Tevens heeft HP een scharnier ontworpen die altijd zo soepel aanvoelt als de eerste keer dat je de laptop opent of dicht doet. Het is een roestvrijstalen scharnier die uitvoerig is getest. De metalen behuizing van het mechanisme zorgt ervoor dat vuil en stof buiten blijven. Op deze manier lijdt het scharnier geen schade door de elementen.

Tabletmodus.

Browse op het web, lees een boek
of houd je social media in de gaten.

Standaardmodus.

Geschikt voor videochatten, het bekijken
van films of voor het maken van ontwerpen.

Tentmodus.

De modus voor het bekijken van
foto's en apps of het spelen van games.

Previous

Next

Te verkrijgen uitvoeringen

De HP Pavilion x360-serie bestaat uit een aantal verschillende laptops. Ze verschillen van elkaar in schermdiagonaal, SSD-opslagcapaciteit, videokaart en processor. Verder kun je ook kiezen in welke kleur je de laptop wil hebben, want hij is te verkrijgen in het goud en in het zilver. Je hebt dus de mogelijkheid om in deze serie de laptop uit te kiezen die past bij jouw wensen.

HP Pavilion x360 – Zilver

HP Pavilion x360 – Zilver

De Pavilion x360 is in het zilver te verkrijgen met verschillende specificaties. Kies het model dat het beste bij jou past.

Shop hem hier >

HP Pavilion x360 – Goud

HP Pavilion x360 – Goud

De Pavilion x360 is in het zilver te verkrijgen met verschillende specificaties. Kies het model dat het beste bij jou past.

Shop hem hier >

Advies van Redable

Heeft u nog vragen over de HP Pavilion x360? Of bent u op zoek naar een 2-in-1 laptop van HP met meer power? Onze specialisten helpen u graag. Neem gerust contact op met onze klantenservice.