HP EliteBook x360

De nieuwe stijlvolle 2-in-1 laptop van HP

HP EliteBook x360
22 februari 2017 Redable
HP Elitebook x360

HP heeft een nieuwe stijlvolle 2-in-1 laptop geïntroduceerd, de HP Elitebook x360 G2. De computer kan op verschillende manieren gebruikt worden, is gemakkelijk mee te nemen en levert geweldige prestaties. In dit blog alles over deze nieuwe 2-in-1 van HP.

Eindeloze mogelijkheden

De mogelijkheden zijn ongekend met de HP Elitebook x360. De laptop beschikt over 360º scharnieren waardoor hij te gebruiken is in laptop, tablet, notitie, presenteer en kijk modus. De laptop heeft de beschikking over een 7e generatie Intel Core i5 processor en een batterijduur van rond de 16 uur. Op het moment is dit een van de meest gebruiksvriendelijke en veiligste 2-in-1 laptops.

Verder beschikt de laptop over Windows Hello gezichtsherkenning, vingerafdruklezer en een smart card reader. Met deze functies kan je de laptop ontgrendelen en weet je zeker dat alleen jij toegang hebt tot al je bestanden. Veel veiliger kunnen ze het niet maken.

Tentmodus: Gemakkelijk presentaties geven of video’s kijken.

Hoogstaande interactiemogelijkheden

De HP Elitebook x360 heeft een ingebouwde FHD-camera en een dual-array microfoon. Met deze camera en microfoon ben je altijd goed zichtbaar en te horen als je bijvoorbeeld een meeting hebt via Skype. De camera zorgt voor haarscherpe beelden en de microfoon weet alle ongewenste achtergrondgeluiden weg te filteren. Maar ze hebben ook gedacht aan de gebruiker. De laptop beschikt over vier speakers van Bang & Olufsen die voor een geweldige audio-ervaring zorgen.

Perfecte (zakelijke) 2-in-1 laptop

Je kan de HP Elitebook x360 op veel verschillende manieren gebruiken. De laptop is snel door zijn 7e generatie Intel Core i5 processor, je kan er de hele dag van genieten door de accu die tot wel 16 uur meegaat en de laptop is goed te beveiligen door middel van Windows Hello en een vingerafdrukscanner. Verder biedt die hoogstaande interactiemogelijkheden door de FHD-camera, dual-array microfoon en door de vier speakers van Bang & Olufsen.

De HP Elitebook x360 is de perfecte (zakelijke) 2-in-1 laptop.

 

Advies van Redable

Heb je nog vragen over de HP EliteBook x360 G2? Of ben je geïnteresseerd in de HP EliteBook x360 G2? Redable beschikt over een breed scala aan laptops, waaronder de HP EliteBook x360 G2. Neem gerust contact op met onze klantenservice.