Eenvoudig zonder poespas nieuwe IT aanschaffen

Eenvoudig zonder poespas nieuwe IT aanschaffen
31 maart 2021 Redable

Wij zijn IT-specialisten en houden van mooie dingen en producten. Bij de start van ons bedrijf viel het ons op dat producten voor de zakelijke IT-markt veel te technisch en omslachtig werden aangeboden en niet direct voor handen waren. Dat segment mocht wel een keer worden afgestoft, dus zijn wij in dat gat gesprongen. Vanaf de keukentafel is ons platform van start gegaan; een online IT-partner waar bedrijven eenvoudig IT-producten aanschaffen. En in zeven jaar tijd hebben we alle grote merken om ons heen verzameld.

Waarom de aanschaf van nieuwe IT-producten niet ingewikkeld hoeft te zijn

Zelf werken we, eigenlijk van jongs af aan, graag met Apple-devices. De laatste jaren draaien alle programma’s goed op Apple, je ziet steeds meer bedrijven overstappen. Als je medewerkers de keuze geeft, werken ze namelijk vaak het liefst op een Mac. De aanschaf van nieuwe IT-producten lijkt vaak moeilijker dan het is. Dat komt omdat mensen schrikken van technische termen.

Buitengewoon eenvoudig

Als jij onze klant bent, leggen wij zonder poespas uit hoe iets werkt. En als je eenmaal weet hoe het zit, is ’t vaak erg eenvoudig. Wij denken graag met je mee, omdat dat voor beide veel meer oplevert. Vaak resulteert dit in een samenwerking op lange termijn, zoals veel van onze klanten, die al vanaf dag één bij ons zijn.

Daar doe je het uiteindelijk voor

Het leukste van ons werk? Als een klant, die niet precies weet wat hij nodig heeft, een goed gevoel overhoudt na ons gesprek. Hierbij staat voor ons het meedenken en adviseren op nummer één. Vaak is ons product en onze service een oplossing van zijn probleem en kan hij daarna weer zorgeloos verder werken. Als wij daarna ook nog positieve feedback krijgen dan weet je waar je het uiteindelijk voor doet.

PS: Wil je meer informatie, neem dan contact met ons op: wij denken graag met je mee!