De Microsoft Surface Laptop

Prestaties op persoonlijk niveau

De Microsoft Surface Laptop
9 mei 2017 Redable

Microsoft komt met een nieuwe laptop! De zogenoemde Microsoft Surface Laptop is een 13,5 inch laptop met krachtige prestaties en innovatieve functies. Hij is te verkrijgen in verschillende versies en kleuren. De Surface Laptop met i5 of i7 processor is vanaf 15 juni beschikbaar in Nederland. Pre-order hem nu bij Redable.

Innovatief in elk detail

Met de Microsoft Surface Laptop hoef je niet te kiezen tussen goede prestaties en licht reizen. Deze laptop is standaard uitgerust met de krachtige 7e generatie Intel Core i5 of i7 processor, wat zorgt voor goede prestaties. Met de aluminium behuizing en een gewicht van maar 1,25 kg heb je de perfecte laptop voor onderweg.

Met een batterijduur tot wel veertien uur heb je de mogelijkheid om de hele dag gebruik te maken van de laptop. Het 13,5 inch PixelSense aanraakscherm heeft een resolutie van 2256 x 1504 pixels, wat goed is voor een totaal van 3,4 miljoen pixels. Dit zorgt voor een haarscherp en helder beeld met een unieke kijkervaring. Het Corning Gorilla Glass 3 scherm zorgt ervoor dat het scherm goed beschermd blijft.

Dankzij de Omnisonic luidsprekers geniet je van een scherpe en heldere audio-ervaring voor al je favoriete muziek, shows of films. Verder is de Surface Laptop eenvoudig schoon te maken. Het zachte en extreem duurzame Alcantara beklede toetsenbord is behandeld om mors-, vlek- en absorptiebestendig te zijn en schoon te kunnen vegen.

Microsoft Surface Laptop

Moeiteloos openen

Mooie details en een hoog gebruiksgemak. Door het verfijnde design is de laptop gemakkelijk met één hand te openen.

Microsoft Surface Laptop

Ongekend type comfort

Door het Alcantara beklede toetsenbord en armsteun type je op een ongekende en comfortabele manier.

Microsoft Surface Laptop

Prachtig & onverwoestbaar

De aluminium behuizing zorgt voor draagbaarheid en duurzaamheid. Het Corning Gorilla Glass 3 beschermt het scherm van de laptop.

Prachtig ontworpen en vormgegeven

De Surface Laptop past dankzij het gebruikte materiaal, de subtiele details en heldere lijnen helemaal bij je eigen stijl. Ervaar zelf hoe prettig het met Alcantara afgewerkte toetsenbord aanvoelt. Dit zachte, duurzame materiaal is eenvoudig schoon te vegen en biedt een comfortabele type-ervaring.

Microsoft Surface Laptop

Een verbluffend scherm dat reageert op je aanraking

Ervaar de snelle, gemakkelijke en natuurlijke navigatie, met een haarscherpe resolutie voor foto’s, video’s en presentaties, op het fraaie 13,5-inch PixelSense-touchscreen. Omdat het beeldscherm tot de ultradunne rand doorloopt, heb je meer ruimte voor je eigen ideeën.

Geleverd met Windows 10 S

De Microsoft Surface Laptop wordt geleverd met het nieuwe besturingssysteem Windows 10 S. Dit besturingssysteem is ontworpen om optimale beveiliging en prestaties te waarborgen en werkt uitsluitend met apps uit de Windows Store. Verder werkt het besturingssysteem op een zeer zuinige manier, waardoor de accu van je laptop langer mee zal gaan.

Doordat je alleen de mogelijkheid hebt om programma’s uit de Windows Store te downloaden is de kans minimaal dat je schadelijke bestanden binnenhaalt op je computer. Verder zijn alle standaard beveiligingsfuncties van Windows meegeleverd voor een optimale beveiliging.

Windows 10 S is ontworpen voor superieure prestaties die lang meegaan. Het opstarten gaat enorm snel en dit is erop gebouwd om ook zo te blijven. Met de Microsoft Surface Laptop kan je gemakkelijk gebruik maken van al je programma’s en multitasken zonder enige moeite.

Verkrijgbare modellen

De Microsoft Surface Laptop is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo heb je de keuze uit een Intel Core i5 of Intel Core i7 processor, werkgeheugen van 4 GB, 8 GB of 16 GB en een SSD van 128 GB, 256 GB of 512 GB. De laptops zijn vooraf samengesteld in vier verschillende uitvoeringen, waardoor je hem niet zelf volledig kan configureren. Er zit voor iedereen een geschikte Microsoft Surface Laptop tussen.

Microsoft Surface Laptop i5 128GB 8GB

 • 13.5″ PixelSense aanraakscherm
 • Intel Core i5-7e processor
 • 4 GB RAM-geheugen
 • 128 GB SSD opslagcapaciteit
 • Windows 10 S besturingssysteem

Pre-order

Microsoft Surface Laptop i5 256GB 8GB

 • 13.5″ PixelSense aanraakscherm
 • Intel Core i5-7e processor
 • 8 GB RAM-geheugen
 • 256 GB SSD opslagcapaciteit
 • Windows 10 S besturingssysteem

Pre-order

Microsoft Surface Laptop i7 256GB 8GB

 • 13.5″ PixelSense aanraakscherm
 • Intel Core i7-7e processor
 • 8 GB RAM-geheugen
 • 256 GB SSD opslagcapaciteit
 • Windows 10 S besturingssysteem

Pre-order

Microsoft Surface Laptop i7 512GB 16GB

 • 13.5″ PixelSense aanraakscherm
 • Intel Core i7-7e processor
 • 16 GB RAM-geheugen
 • 512 GB SSD opslagcapaciteit
 • Windows 10 S besturingssysteem

Pre-order

Pre-order hem nu!

De Microsoft Surface Laptop biedt vele mogelijkheden en is een zeer krachtige laptop in zijn klasse. Mis hem niet en pre-order de Microsoft Surface Laptop vandaag nog bij Redable. Kies het model dat het best bij je past en wij zorgen ervoor dat je hem zo snel mogelijk in huis hebt.

Advies van Redable

Heb je hulp nodig bij het kiezen voor de juiste Surface Laptop? Of heb je nog vragen over deze nieuwe krachtige laptop van Microsoft? Neem gerust contact op met onze klantenservice.