Cashbackactie: Dymo labelprinters

Cashback op verschillende labelprinters van Dymo

Cashbackactie: Dymo labelprinters
20 maart 2017 Redable

Maak gebruik van de tijdelijke cashbackactie van Dymo. Dymo produceert de beste labelprinters. Je krijgt bij de aanschaf van een van de Dymo labelprinters tot en met 30 april 2017 tot wel 50% cashback. Wil je meer weten over deze actie? Lees het in dit blog!

Actievoorwaarden

  • Geldig t/m 30 april 2017
  • Registreren kan t/m 15 mei 2017
  • Actie alleen geldig voor de genoemde 8 modellen
  • Actievoorwaarden van Dymo zijn altijd leidend

Claim hier je Cashback

Als jij een Dymo labelprinter hebt aangeschaft voor 30 april 2017, dan heb jij recht op 50% cashback! Als je er nog geen hebt aangeschaft, dan is dit je kans. De actie loopt van 1 januari tot en met 30 april 2017 en de cashback is te claimen tot 15 mei 2017.

Belangrijk: Kijk alles goed na voordat je de aanvraag in stuurt!
✓ Maximaal 1 product kan geregistreerd worden voor een terugbetaling.
✓ Meer details kunnen in de algemene voorwaarden worden gevonden.

De actie is alleen geldig voor geselecteerde labelprinters:

De Dymo labelprinters

Wat moet je met een labelprinter? De naam die geeft het eigenlijk al aan: met een labelprinter kan je labels printen. Elke printer kan zijn eigen soort label uitprinten. Zo kan je kleine labels printen om bijvoorbeeld thuis de mappen voor je administratie te labelen. Er zijn ook labelprinters die grote labels uit printen om onder anderen een te versturen pakket te labelen. Het is dus aan jezelf wat je nodig hebt of handig vind.

Er zijn ook labelprinters die werken met wifi. Op deze manier ben je in staat om labels te printen met bijvoorbeeld je smartphone of tablet. Het is wel vereist om hier een speciale app voor te downloaden. Kijk goed naar de eigenschappen van een printer, voordat je er één aanschaft.

Creëer overzicht met labels.

Advies van Redable

Heb je vragen over de tijdelijke cashbackactie van Dymo? Of heb je advies nodig bij het aanschaffen van de juiste labelprinter? Redable adviseert je graag op het gebied van de labelprinter. Neem gerust contact op met onze klantenservice.