Buy and Try HP PageWide Printer

Hoge prestaties zonder concessies

Buy and Try HP PageWide Printer
2 maart 2017 Redable

HP introduceert een nieuwe printer, de HP PageWide printer. PageWide printen wordt ook wel de toekomst van het zakelijk printen genoemd. De nieuwe printer zorgt voor een hoge printkwaliteit, lage gebruikskosten en dat allemaal op wenselijke snelheid. Maak gebruik van de Buy and Try actie van de PageWide printer bij Redable.

Actievoorwaarden

  • Geldig tot en met 30 april 2017
  • Binnen 21 dagen na aankoop registreren
  • 90 kalenderdagen om het product te testen
  • Buy and Try actie alleen geldig voor max 2 HP-printers
  • Actievoorwaarden van HP zijn altijd leidend
  • Buy and Try actie alleen geldig op specifieke printers

Claim hier je Buy & Try

Paginabreed printen

Met de HP PageWide printers kunt u paginabreed printen, waarmee hij zich onderscheidt van de rest. Het papier beweegt onder een vastgezette printbalk, in plaats van dat de inktpatronen van links naar rechts over het papier gaan. Op deze manier komt de inkt gelijktijdig uit de inktcartridges en op het papier, waardoor het volledig papier bedrukt kan worden. Hierdoor print u tevens veel sneller en tot wel 40% goedkoper dan vergelijkbare laserprinters.

Professioneel en efficiënt

De HP PageWide-technologie zorgt voor hoge snelheden, goede beveiliging en lage gebruikskosten. Print tot 2,5 maal zoveel pagina’s en vervang cartridges minder vaak met optionele high-capacity cartridges. Besteed minder tijd en geld aan gepland onderhoud. Zo ben je in staat om taken in de wachtrij te zetten en meer opties tegelijk te gebruiken. Je kan bijvoorbeeld een document scannen en/of kopiëren terwijl iemand anders aan het printen is. De HP PageWide is zuinig en verbruikt veel minder stroom ten opzichte van andere printers in zijn klasse.

Printen op een compleet nieuwe manier.

Geld-terug-garantie

Kopen met tevredenheidsgarantie, dat is de Buy & Try actie van HP. Binnen de geld-terug-garantie (Buy & Try) actie, schaft u een HP PageWide-printer aan, registreert u deze binnen 21 dagen en kunt u het product gedurende 90 kalenderdagen zonder risico testen. Als u niet overtuigd bent van de voordelen van het product, kunt u dit retourneren naar HP en ontvangt u de volledige aanschafprijs terug. De actievoorwaarden van HP zijn altijd leidend.

Scoor een HP PageWide printer

Ontdek de gehele HP PageWide collectie direct op onze website en ervaar printen op een compleet nieuwe manier. Hoge prestaties, zonder concessies.

HP PageWide Pro 477dw