Brother RJ printers

Ontdek de nieuwe lijn met mobiele printers van Brother

Brother RJ printers
28 februari 2017 Redable
Brother RJ printer

Brother heeft een nieuwe lijn met mobiele printers op de markt gebracht. De printers zijn erg mobiel, hebben hoge printsnelheden en een mooi design. Er kan op verschillende manieren geprint worden. Draadloos of via USB; alles is mogelijk en dat vanaf elke plek of locatie. In dit blog lees je meer over de Brother RJ-printers.

Brother RJ-series

Met de Brother RJ-serie verhoog je de productiviteit van je werknemers. De printers zijn erg geschikt voor zakelijk gebruik. Ze zijn in staat om labels, ontvangstbewijzen, facturen of verkooporders te printen. Ze zijn zo gemaakt dat ze tegen de meest extreme omstandigheden en omgevingen kunnen. Je kan de printer dus overal kwijt waar nodig. Onderstaand de modellen die binnen de Brother RJ-serie vallen.

Aansluitmogelijkheden

De Brother RJ-printers zitten vol met innovatieve functies en mogelijkheden. De printer is niet alleen in combinatie met Windows handig in gebruik, maar ook voor de Apple gebruikers is het een geschikte printer. De printers ondersteunen Air Print en MFi. Op deze manier wordt het ook voor de Apple gebruiker een stuk gemakkelijker om te printen. Door printer commando’s kunnen ontwikkelaars ervoor zorgen dat het mobiel printer gemakkelijk geïntegreerd wordt in al bestaande systemen.

Verhoog de productiviteit van je werknemers.

Advies van Redable

Ontdek de mobiele Brother RJ-printers bij Redable. Heb je nog vragen over de Brother RJ-printers? Of heb je hulp nodig bij het vinden van de juiste printer? Onze specialisten voorzien je graag van het beste advies. Neem gerust contact op met onze klantenservice.